Future Hope Nederland

Stichting Future Hope Nederland werft sinds 1993 fondsen voor de dagelijkse onkosten van Future Hope in India.

Future Hope biedt opvang en opleiding aan honderden kwetsbare kinderen die op straat of in de armste sloppenwijken van Kolkata, in India overleven.  Dit zijn kinderen die voortdurend blootgesteld zijn aan alle vormen van geweld, misdaden, ziektes, verslaving en kinderarbeid

In een veilige en stimulerende omgeving geven Tim en Erica Grandage-Hiltermann en hun lokale team deze kinderen onderdak en de gelegenheid om een gedegen opleiding te volgen. Hier kunnen de jongeren zich ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke leden van de maatschappij.

Ieder kind creëert een financiële toezegging van 15 jaar. Gedurende 30 jaar is Future Hope uitgegroeid tot een gerespecteerde organisatie die meer dan 3500 jongeren heeft kunnen helpen.

Bestuur

Ons bestuur bestaat uit vrijwilligers die een persoonlijke ervaring hebben met Future Hope in India. We zijn afhankelijk van de vrijgevigheid van onze donateurs en worden niet gesteund door een overheid of andere officiële instanties.  Alle donaties gaan direct naar de Future Hope kinderen.